Ultaljudet är imorgon!

Direkt efter skolan åker jag och kollar könet!
Egentligen är det inte värsta stora grejen men det har med barnet att göra! Och allt som har med barnet att göra, är jag intresserad av :) Tillochmed möterna med barnmorskan längtar jag till!
Så när jag kommer hem imorgon har jag nya ultraljudsbilder + en video!
Jag har tid klockan 15.00

Första ultraljudet

BLOGGEN FLYTTAD TILL WWW.MICAHS.SE
Kommentarer
Postat av: Anna

Skabbiga brudjävel.... Fy fan vad jag tycker synd om ditt barn... Du kommer inte att kunna ta hand om det... Det kommer sluta med att socialen tar ditt barn. Rätt åt dig!! Men då kommer barnet att må bättre och bli lycklig i alla fall!!!

2010-09-28 @ 21:26:51
Postat av: Johanna

Oj här var vi mogna, Anna snälla låt henne? Hon verkar tillräckligt mogen precis som hon säger att hon är, och vafan sluta slänga så idiotiska kommentarer åt folk, det visar bara vem som måste växa upp ur sin lilla värld, alltså du Anna!

2010-09-28 @ 21:31:44
Postat av: Anna

Men allvarligt... Fattar ni småtjejer ingenting??

Det verkar inte så i alla fall... Stackars barn!! En galen fjortis till mamma och ingen sund relation alls till sin pappa..... Ni kanske hör hur det låter.

2010-09-28 @ 23:04:48
Postat av: Rebecca

Det är en stor grej att åka på köns ultraljud! :D

Du är inte ensam om att längta till alla möten osv:)

Du är en helt vanlig mamma, kärleksmässigt och på många andra sätt.

Enda grejen med dig är ju att du är väldigt ung och skaffar barn.

Men det har ju med dig själv å göra.

Det är inte idioterna som komenterar som sk upp med din bebis varje natt/morgon, inte heller dom som ska byta alla blöjor, torka alla spyor, med mer.

Du är stark som är såhär positiv inför grejen att skaffa barn såhär sjukt tidigt! Andra i din situation hade endast tänkt på sig själva.

Andra tjejer i sverige som fått barn så tidigt har fött sitt barn i smyg (hur dom nu gjort det vet jag inte) och sen slängt bebisen i en papperskorg eller lagt i den i frysen (sjukt JA! men usch så sant)

Så tjejen! en stor klapp på axeln till dig. du kommer bli en riktigt duktig Mamma.

Se till att försöka lyssna på de "vuxna" bara när det gäller typ allt, för tyvärr så har dom aningen mer koll än dig än så länge.

Men du kommer klara det galant =D

Det är kul att följa din blogg förresten

Kram Rebecca

2010-09-28 @ 23:12:39
URL: http://staaaacey.blogspot.com
Postat av: ....

socialen kommer garanterat hålla koll på henne.pga av att hon är så ung. jag som barnmorska vet att efter förlossningen kommer dom hålla koll på henne. barn ska inte få barn anser dom..vist kan väl hålla med om att visa punkter här i bloggen är lite väl omogna för att kunna bli mamma, som 14 åring har man inte riktigt allt som ett litet barn kräver det är en lång jobbig resa... tror inte riktigt alla unga tjejer vet va dom ger sig in på när dom sätter ett barn till världen, dom vet om hur ett barn kan vara men inte hur jobbigt det egentligen kan vara.. så man ska tänka efter noga och ja socialen avgör ju om hon blir en bra eller dålig mamma och finns där att ta hand om barnet om dom ser att hon inte fixar det. så jag tycker ni kan lägga ner skit snacket och säga att hon blir en dålig mamma de avgör socialen inte ni som skriver här ha era dumma o hotfulla ursäkter för er själva. framtiden ger svar inte lönt att diskutera det då. stress och att må dåligt kan göra att barnet får andra jobbiga men pga av det i framtiden så man behöver inte ge en gravid kvinna mer o tänka på än va hon redan har... man önskar inte att någon får ett skadat barn, oavsett hur dum och oklok föräldrarna e, barnet bad inte om att få komma till jorden!!!

2010-09-29 @ 01:02:16
Postat av: bellsan§

vart ska du göra dit ultraljud och vad kostar det där du ska göra:D

2010-09-29 @ 01:16:33
URL: http://jagalskarmittbarnimagen.blogg.se/
Postat av: Yohanna

(när jag var 14 år hade jag blivit så sjukt ledsen för en sån kommentar som "Anna" skriver... så hjärtlöst mot en 14-åring!!) Lycka till idag, kommer gå kanonbra!

2010-09-29 @ 11:19:09
URL: http://maiplu.se
Postat av: Linnnea

Var bor du ? (:

2010-09-29 @ 15:29:44
Postat av: Jozzan♥

Anna, skaffa dig ett eget liv innan du gnäller över någon annans :S?

2010-09-29 @ 17:33:23
URL: http://josefineborup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0