Kellys halsduk!


Nu är Kellys halsduk färdig! Stickade den alldeles själv! :) Gjord på kärlek<3 täntkte på kelly hela tiden <3 även fast den är lite sne så är det kärlek i den! :)

BLOGGEN FLYTTAD TILL WWW.MICAHS.SE
Kommentarer
Postat av: Mathilda

Va fin den blev och va duktigt, hade jag aldrig klart av, det har aldrig varit min starka sida..:) hahaha..kram

2010-10-19 @ 21:41:47
URL: http://mathildahanssen.blogg.se/
Postat av: A

Du vet att du inte ska ta åt dig av sånna kommentarer som fula äckel skriver till dig! :) Inte ens värt att lägga tid på det! Tänk på din fina kelly som du snart har i famnen istället, Lägg inte tid på människor som har ett sämmre liv än dig så dom måste klanka ner på folk så dom själv mår bättre! Visst 14år och gravid , ganska tidigt men MANSJÄLV vet när man är redo, du visste vad som var bäst för dej, annars hade du ju inte varit gravid nu ju! Fin halsduk föresten, lycka till dig &Kelly, puss&kram /a :) <3

2010-10-19 @ 21:48:13
Postat av: Erica

fina färger och riktigt duktig du är :) hoppas hon gillar den :) kramar om

2010-10-20 @ 07:40:10
URL: http://surpricebox.com/
Postat av: R

Hejsan, hittade till din blogg igår via FL. Vill bara säga lycka till!! Visst, som många säger, 14år är väldigt väldigt ungt att få barn, inte optimalt på något sätt. men nu är situationen som den är och jag tycker du tar dig an den på ett bra sätt :)är själv ensamstående med en knodd på 9 månader. han är det mest underbara som hänt mig! men visst är det tungt ibland o visst önskar jag korta stunder "egen tid". men just nu har jag få möjligheter till det och då är det så. det är en stor uppgift med många uppoffringar som du, jag o alla mammor gör. men i utbyte får man den underbaraste lilla knodd! :)

2010-10-20 @ 07:47:38
Postat av: 31årig mamma

mitt barn är 2½ år. väldigt tufft många gånger att ta hand om ;) inte mig själv som jag skall sätta i första rummet längre.inget var som jag trott. men ett rätt beslut jag fattade. kan tycka många gånger jag inte var redo för ett barn.

har tänkt många gånger VAD man gör OM hon en dag kommer hem å säger att hon e gravid.

men jag hade nog stöttat henne & funnits där och framförallt inte tvingat henne till några beslut hon kommer få ångra senare i livet(som jag har fått gjort)

jag hoppas du har människor runt omkring dig som finns där för dig sen när bebisen kommer.för det är inte det lättaste ensammen.bor du då ännu hemma sen? eller får du eget??

2010-10-20 @ 09:12:20
Postat av: carro

Jättesöt halsduk. Dock är det kanske inte så bra med halsdukar på småbarn med tanke på stryprisk...

2010-10-20 @ 10:33:12
Postat av: jag

Hej! Hittade din blogg igår när jag sökte runt lite på google, tycker det är kul med gravid bloggar. Nu måste jag bara säga att du är jätte modig! Försök att inte ta åt dig av vad andra människor skriver här, även fast ja vet att det är svårt. Dom är bara avundsjuka, för du är lycklig! Du är gravid och lyckligare än någonsin, du har ett äventyr framför dig. Jag kan inte ens sätta mig in i dina skor, hur det måste kännas att vara 14 år och gravid. Jag var 19 år när jag blev gravid, men jag valde att göra abort. Då tyckte jag att det var svårt, då tyckte jag att jag var ung. Så du är modig och du gör rätt val, jag ångrar mig!

Det folk skriver till dig, alla elaka kommenterare, speciellt vissa som är så grova, borde du anmäla. Jag ser det som trakasserier.Lycka till med allt!

2010-10-20 @ 12:26:27
Postat av: Alice

Den blev verkligen fin.

Kelly kommer säkert att tycka om den.

Hon kommer att älska alla kläder hon får :)

2010-10-20 @ 16:26:37
URL: http://aliiiicee.blogg.se/
Postat av: Serena

jag började precis läsa din blogg, och jag kan knappt tänka mig hur det är för dig. jag är själv 14 år, och även om du är väldigt ung är jag säker på att du kan sköta det här på ett bra sätt för alla: för dig själv, för kelly, för kevin och din familj. så jag säger bara lycka till, jag önskar dig all lycka! <3

2010-10-20 @ 17:16:33
Postat av: Nour

Nej ni försöker han vara med mig och nu retar han mig inte! Nu är han snäll;D

Det tror jag nog med kevin var!<3333

2010-10-20 @ 19:39:05
URL: http://noursnor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0