Just for the baby

Aw jag har tömt en hel byrålåda som jag ska ha bebis-sakerna i ! :D
Bara för bebisens skull! Och sen har jag plockat ner alla affischer, och jag ska sätta upp massa gulliga tavlor istället!

Bebisen låda

BLOGGEN FLYTTAD TILL WWW.MICAHS.SE
Kommentarer
Postat av: Helena, mamma till Emil

Vilken gullig låda du har fixat :)

Angående bilbarnstolar, de flesta bilbarnstolarna är uppdelade efter barnets kilo antal, 0-9kg eller 0-13kg som är en bilbarnstol med handtag och lätt att plocka med sig ur bilen när man är framme. Den stolen ska sitta med ryggen mot färdriktningen. När barnet är över 1 år, eller över 9kg kan man byta till en faststol, som sitter kvar i bilen. De allra flesta fasta stolar går att ställa in så pass mycket att barnet kan ha dem från 9-25kg (mellan 1år-4år, beroende förstås på barnets längd å vikt :) ) Jag tror att i Sverige föredrar dom att barnet sitter med ryggen mot färdriktningen tills barnet är kring 4 år, i Finland får vi vända barnet åt "rätt" håll när vi tycker att det är aktuellt. Många rekommenderar Recaro. Du kan ju köpa första stolen begagnad och sedan den andra stolen som ny, första stolen håller mellan 5 månader å ett år, sedan är barnet såpass stort att han/hon inte längre kan sitta i den. Den där första stolen är ändå såpass dyr och går inte att ha så länge. Recaro gör rallystolar, så deras bilbarnstolar är bra! Sen har du säkert hört om vagnar som går med maxicosi, dvs bilbarnstolar som går att klicka fst i barnvagnen vilket gör att du bara lastar vagnens ramar i bilen, spänner fast bilstolen, och när du ska ha ut babyn så klickar du stolen fast i vagnen och barnet kan fortsätta att sitta i sin stol, men du behöver inte bära stolen från handtaget (det är tungt!).

http://www.pricerunner.se/cl/369/Bilbarnstolar?attr_42885278=42885282

http://www.familjeliv.se/Forum-6-58/m4788706.html

Surfa lite runt å kolla eller gå till en barnaffär å fråga, dom brukar veta en hel del! :)

2010-07-24 @ 08:49:41
URL: http://www.sumomorsan.blogspot.com
Postat av: marlis

Enligt vad jag hört så ska man inte köpa begagnade barnbilstolar eftersom du då inte vet om de har varit med i någon krock (då är de inte säkra längre). Däremot kan du ju köpa begagnat av någon du känner och som du kan lita på...

2010-07-24 @ 15:26:00
URL: http://marlis.blogg.se/
Postat av: Jessica

"Boken om mig" är bara för söt, har en likadan till min bebbe :) Är den andra boken gjord av samma person? Har inte sett den förr:)

2010-07-30 @ 21:31:37
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0