Jag gillar snälla kommentarer ! :)

Hej igen!
Tack för alla snälla kommentarer jag får! Nästan alla innehåller frågor, som jag redan har svarat på , så kolla in kategorin "frågor och svar", frågan kanske finns med där, för det är inte så kul för andra att jag lägger upp samma frågor :) Men nya frågor är välkommna! Men om ni har blogg och kommenterar en fråga(som redan varit med, eller inte) kan jag ju svara i en kommentar på er blogg såklart :)

BLOGGEN FLYTTAD TILL WWW.MICAHS.SE
Kommentarer
Postat av: Mia

Läs gärna min blogg också om hur det är att vara 19 år och snart mamma :)

2010-08-27 @ 14:42:07
URL: http://mariahellstrom.blogg.se/
Postat av: vickan

=))

2010-08-27 @ 15:01:55
URL: http://viktoriiaandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart bor du och hur kommer du få det att gå ihop med skolan och pengar och sånt? Kommer du ta uppehåll från skolan? Vad säger dina lärare och klasskompisar?

Jag frågar absolut inte för att jag tror att du kommer att skita i skolan, förstöra din framtid eller inte ha råd osv. Utan jag är bara nyfiken :) Jag tvivlar inte på att du kommer bli en kanonbra mamma! Ta inte åt dig av alla skitkommentarer folk lämnar, det är snarare de som förstör sina liv, genom att bara sitta och vara bittra och klanka ner på andra. De har ingenting att vinna på att vara sånna och i slutändan kommer de sitta där utan vänner, framtid och jobb.



Kram och lycka till!

2010-08-27 @ 15:05:22
Postat av: Elin

Hej!

Hitta din blogg i går kväll. Tror verkligen att du kommmer bli en bra mamma. Är Själv mamma till en kille på 8 månader. Vet själv hum mina kommpisar reagerade när jag berätta för dom att jag var gravid. Ser mig själv som unga mamma var 21när jag fick reda på det. Blev 22 exakt på dagen han föddes...



Det är inte alltid guld å gröna skogar att vara förälder. Hoppas verkligen att din föräldrar stöttar dig.



Många varma kramar Elin

2010-08-27 @ 15:08:23
URL: http://elinsvensson87.bloggplatsen.se/
Postat av: Ebba

Hej! Kan du inte berätta lite om din familj? Du skrev att du bor med din mamma? Är dina föräldrar skilda? Har du några syskon? :)

2010-08-27 @ 16:15:40
Postat av: Hanna

Min mamma skulle döda mig! Jag tror hon skulle tagit det som en besvikelse. ;o

2010-08-30 @ 17:15:58
URL: http://haniiieinarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0