Jag erkänner!

Min idol behöver inte vara David Bowie eller någon annan gamling bara för jag ska vara "vuxen" och redo att skaffa barn. Det här är 2000-talet och det kommer nya artister! Så vadå, Miley Cyrus och Jonas brothers är mina idoler? Det är det som är NUET, det är det folk lyssnar på IDAG.
Jag behöver inte heller gilla det som spelas på radio idag, jag kan säga vad jag tycker och hur jag vill ha det och jag är stolt över det.
Även fast jag kommer bli mamma så är mina idoler fortfarande detsamma, jag lyssnar på samma musik, men jag kan säga er, jag har snart plockat ner alla mina affischer från min vägg i mitt rum och satt upp tavlor istället.
Bara för jag tyckte att man kanske inte ska ha affisher över hela rummet på jonas brothers när bebisen också ska sova i mitt rum x)
Klär jag mig barnsligt också? Herregud nu får ni ge er..och jag som tycker jag kan klä mig lite tantigt ibland xD
Har vi fått det här avklarat nu också?
Det kommer alltid något nytt..

Jag reserverar mig för stavfel eftersom jag skriver för snabbt på tangentbordet när jag är arg eller irriterad.

BLOGGEN FLYTTAD TILL WWW.MICAHS.SE
Kommentarer
Postat av: Anonym

sattit

hahha du behöver dina åri skolan!

2010-09-25 @ 21:38:07
Postat av: Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

Det kommer alltid finnas idioter som ska kommentera anonymt, av någon anledning så har folk fått för sig att det är ok att hacka på yngre mammor. Hur många hade skrivit till en 30åring att hon klädde sig fult och lyssnade på fel musik osv. Ne, ignorera bara sånt :)

2010-09-25 @ 21:44:40
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Det är inte precis en uppsats det här! Jag bryr mig inte hur jag stavar när jag skriver blogg, jag vet hur man stavar!

2010-09-25 @ 21:45:41
URL: http://youngandpregnant.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nu är du lite ute och cyklar tycker jag. Miley Cyrus (Hannah Montana eller vad fan hon nu heter) är inte aktuell musik - det är musik för barn. Miley är min 6-åriga dotters idol.

2010-09-25 @ 22:37:35
URL: http://motherhood.blogg.se/
Postat av: jennifer

Du ska INTE bry dig om vad andra skriver, Idioter Skaffa er ett liv, har ni inget vettigt att göra än att sitta och kommentera fula saker till andra och ännu till vara anonym ?! Det är barnsligt.

Du Mikaela kommer bli en super mamma. (:

Ha det bra och bry dig inte om vad andra skriver.

Kram. :)

2010-09-25 @ 23:01:23
URL: http://lovejennifer
Postat av: Jennifer

Alltså jag fattar inte hur vissa folk kan vara så jävla konstiga! Hur skulle just DU vela bli behandlad, Och ifall just DU fick såna kommentarer hur skulle du må eller känna dig!!! Mikaela eller vad du nu hette, bry dig inte om dom som skickar dom kommentarerna. Godkänn dom inte! Bry dig bara om dom positiva kommentarerna inte dom negativa! ;D

2010-09-25 @ 23:17:43
URL: http://jempisen.blogg.se/
Postat av: Jenny

De där med att du klär dig barnsligt vännen, vart då någonstans? Jag ser inget i din klädsel som är barnsligt.. Jag tycket du klär dig precis som vilken 14åring som helst. Det enda undantaget som finns med deg är att, Du är inte som en 14 åring. Du är inte ute och dricker häxblandning på konstiga hemmafester, Du smyger inte ut på kvällarna osv. Du är hemma för du ska snart bli mamma.. Vilken 14 åring skulle vara mogen för det? INGEN.. Absoul ingen, Men du är en mogen tjej. Fan jag hatar, jag spyr på alla 13-åringar-14 åringar som är ute och bara stör allt och alla. Men du är hur mogen som helst.



Nu blev jag typ upprörd över ditt inlägg vännen. Jag fattar inte hur folk kan kommentera anonymt som tror att dom har helt rätt, De e bara stå ut vännen du kommer bli en super awsome mamma :D <3

2010-09-26 @ 00:23:32
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/
Postat av: Alicia

Vad fan har hennes musiksmak med hennes kommande barn att göra?

Musik är individuellt, inse.

Det ni lyssnar på lyssnar säkert en nioåring på också, det spelar ingen jävla roll om ålder. Wtf!

2010-09-26 @ 01:41:48
URL: http://undermattan.devote.se/
Postat av: Linea

Jag tror du blir en bra mamma vad du än lyssnar på. Jag och min pojkvän lyssnar på System of a down. Jag vet inte om det skulle göra mig till en bättre mamma än vad du skulle bli om du lyssnade på Miley Cyrus.

Och se det positivt, ni kommer definitivt kunna lyssna på musik ihop ;)

2010-09-26 @ 08:46:43
URL: http://lineaessberg.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Gumman, jag tycker du bara skall strunta i dessa kommentarer... besvara dom inte. Du tycker precis som du vill, du gillar vilka artister du vill och du klär dig som du vill.. Ingen har med det att göra.

Man är ju inte mer mogen att skaffa barn bara för att man lyssnar på äldre musik, vem fasiken sa det? Så löjligt. Måste man lyssna på äldre musik när man blir äldre.. ? Musiken har ju ingen betydelse i hur du blir som mamma..



Näe, ta inte åt dig..

2010-09-26 @ 10:21:57
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: M i z c a

Sandra

Även om det är din 6åriga barns musiksmak kan det väl vara någon annans också? Man kan väl lyssna på barnmusik även om man är äldre? På samma sätt som man kan lyssna på äldre musik när man är yngre.

Miley Cyrus är väl rätt på för tillfället oavsett om det är din 6åring som lyssnar eller inte?

2010-09-26 @ 10:24:41
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Erica

Det finns ju inget bättre än barnprograms-musik. Som Ariels låt, skönheten och odjuret (när dom kastar snöbollar på varandra ute på trädgården), luftens hjältar, trasadockorna, tandfen.. ja massa goa låtar att fula sig till.. Och om ett tag ska mina vänner och jag (20 år) ha barnprograms race hela natten. Fatta så underbart! Barntiden var absolut den bästa i ens liv!



SÅ ALLA KAN LYSSNA TILL VAD SOM OCH LÄGG NER ERA NEGATIVA KOMMENTARER!!!!!!!

2010-09-26 @ 11:21:59
URL: http://ericaskrypin.blogspot.com
Postat av: Julia

Du är samma person fast än att du skaffar barn, du får klä dig hur du vill, ha affisher om du nu vill det, det viktiga är att du ger barnet kärlek och trygghet. Jag tror du blir en jätte bra mamma stå på dig!

Kram

2010-09-26 @ 17:42:33
Postat av: Rebecca

Tycker att det är skitkul att du gillar Miley! Jag är helt galen i henne även om jag inte är 10 år. Är lika gammal som dej och tycker att det är jättekul att se att nån annan i min ålder förutom min bästis och jag gillar Miley.

Kolla gärna in våran Miley-blogg http://alwayslovemiley.blogg.se !!

2010-09-26 @ 20:08:24
URL: http://phshoot.blogg.se/
Postat av: Maja Olsson

No offence mot dig eller så men man kallar inte David Bowie för en gamling! David Bowie är imperishable!

Så, behövde bara säga det..

2010-09-27 @ 00:31:09
URL: http://maionara.blogspot.com
Postat av: Nanna

BARN lyssnar på miley cyrus och jonas brothers. BARN ska inte bli mammor. Och nej du behöver inte klä dig tanigt, men det finns något som kallas moget.

2010-09-27 @ 18:49:12
URL: http://havsbarn.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mikaela jag tycker du är stark som skiter i dom idioterna som säger den där skiten jag är lika gammal som dig och jag älskar också miley cyres och sandra vad är det för fel med det?

Alla är väll olika bara fär att din 6-åriga dotter lyssnar på henne kan väll vi också lyssna på henne, jag lyssnar på gammal musik också inget fel med det. Ska bara gamla få lyssna på gammalmusik eller?

2010-09-27 @ 19:00:34
URL: http://www.youknowjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Erica

Ja vad roligt du ska bli mamma :) GRATTULERAR ... jätte fint kort på dig.. jag tänker läsa lite här i din blogg och sen ska ja kommentera :) men från mig kommer ALWAYS snälla kommentarer KRAMAR @--->----

2010-09-27 @ 21:42:47
URL: http://surpricebox.com/
Postat av: zara

jag håller med dej , man kan få ha vilken favoritartist som man vill .

bra val föresten , miley oh jonas brothers är också mina idoler fast jag har ganska många andra också . men man får välja själv .



Kram zara.

2010-09-28 @ 12:38:24
URL: http://zaradenunderbara.blogg.se/
Postat av: Lizz

Jag håller faktiskt med om att det är musik för barn... Men jag tror inte att din musiksmak gör dej till en sämre mamma, varför skulle den det? Du kommer säkert bli en jätte bra mamma trots att du fortfarande är så ung:)

Lycka till med allt :)

2010-10-13 @ 09:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0